Κοζάνη: Συνελήφθη 33χρονος που είχε δραπετεύσει από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας
NewsroomΣε περιοχή της Κοζάνης εντοπίστηκε και συνελήφθη 33χρονος που είχε δραπετεύσει από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.
Ο δραπέτης συνελήφθη μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κοζάνης.
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη και 44χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της συνέργειας σε απόδραση.
Στη φυλακή για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας
Προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 33χρονο δραπέτη, σε περιοχή της Κοζάνης, καθόσον δεν είχε επιστρέψει μετά από άδεια στις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης 30 μηνών, για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.
Ο 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόδρασης κρατουμένου οδηγήθηκε στο Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της 44χρονης θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
- Εφιαλτικές προβλέψεις: Χωρίς άμεση δράση, οι πυρκαγιές στην Ευρώπη θα αυξηθούν κατά 39% στο καλύτερο δυνατό κλιματικό σενάριο
- Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ακυρώνει τις συναυλίες του για λόγους υγείας
- Διπλή ζωή: Η περίεργη ιστορία του αγοριού που ισχυριζόταν ότι είναι μετενσάρκωση ενός γκάνγκστερ που δολοφονήθηκε
- Η εκδίκηση του καλαμαριού: Πώς 20 τόνοι ψαριού «ξεχύθηκαν» στους δρόμους του Ρόντ Άιλαντ