Ελλάδα|21.08.2026 12:31
Ραφήνα: Χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε σε πεζοδρόμιο
NewsroomΧθες (20/8) το βράδυ εντοπίστηκε χειροβομβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στη Ραφήνα. Συγκεκριμένα, το πολεμικό υλικό βρέθηκε σε πεζοδρόμιο στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Άρη Βελουχιώτη.
Η χειροβομβίδα, λόγω της παλαιότητάς της και της οξείδωσής της, κρίθηκε απαραίτητο να αντιμετωπιστεί από εξειδικευμένο στρατιωτικό κλιμάκιο.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίου Ξηράς (ΤΕΝΞ), προκειμένου να αναλάβουν την ασφαλή απομάκρυνση και εξουδετέρωση του ευρήματος, ενώ το σημείο αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.
Διαβάστε ακόμη
- Τέλος άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο: Αποσύρεται καινοτόμο σκεύασμα για τον καρκίνο μαστού λόγω υπέρογκων «κουρεμάτων»
- Ο Αντώνης Πανούτσος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό» με τον ιό του Δυτικού Νείλου
- Μηδένισε το κοντέρ: Πόσο χρονών γίνεται ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο που έχει προλάβει μέχρι και Α΄Παγκόσμιο
- «Αυτό χρειάζεται ο αυτοκράτορας»: Με τι αίτημα μπήκε ο Darth Vader σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου