Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο 16χρονοι μετά από παιχνίδι σε θαλάσσια παιδική χαρά
NewsroomΤραυματίστηκαν χθες δύο 16χρονοι καθώς έπαιζαν στη θαλάσσια παιδική χαρά της παραλίας «Ποταμού», στην Επανομή του δήμου Θερμαϊκού, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή οι δύο νεαροί ενώ έπαιζαν στη θαλάσσια παιδική χαρά συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα ο ένας να αισθανθεί αδιαθεσία και πόνους στο κεφάλι. Στη συνέχεια, αφού εξετάστηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο σημείο, μεταφέρθηκε μαζί με τον έτερο 16χρονο, στο νοσοκομείο.
Μετά τη διενέργεια των απαραίτητων ιατρικών εξετάσεων, οι 16χρονοι πήραν εξιτήριο συνοδευόμενοι από τους γονείς τους.
Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ν. Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
- Τα τέσσερα μηνύματα Μητσοτάκη στα «γενέθλια» της ΝΔ και οι αναφορές στις «γαλάζιες» εκλογικές νίκες
- Μητέρα Γιώργου Μαζωνάκη στο OPEN: «Να τιμωρηθούν, να βρει το παιδί μου το δίκιο του»
- Η Anthropic επιστράτευσε θεολόγους ακαδημαϊκούς για να εκπαιδεύσουν ηθικά την τεχνητή νοημοσύνη
- Τρομακτικό τροχαίο: SUV πέφτει με μεγάλη ταχύτητα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο και σκοτώνει άνδρα που κοιμάται