Αδιανόητο περιστατικό στην Αμφιλοχία: Πολίτης ξάπλωσε στον δρόμο... για να εμποδίσει απορριμματοφόρο
NewsroomΈνα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα (31/8) το πρωί στην Αμφιλοχία, όταν πολίτης ξάπλωσε στο οδόστρωμα μπροστά από απορριμματοφόρο... εξαιτίας αντιπαράθεσής του με το συνεργείο καθαριότητας του Δήμου.
Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που το απορριμματοφόρο πραγματοποιούσε την προβλεπόμενη αποκομιδή, πολίτης αντέδρασε έντονα, υποστηρίζοντας ότι το όχημα προκαλούσε παρακώλυση της κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο e-maistros.gr, η κατάσταση γρήγορα οξύνθηκε, με τον πολίτη να έρχεται σε έντονη φραστική αντιπαράθεση με τους υπαλλήλους καθαριότητας. Το περιστατικό πήρε ακόμη μεγαλύτερη έκταση όταν ο πολίτης ξάπλωσε στο οδόστρωμα μπροστά από το απορριμματοφόρο, εμποδίζοντας την κίνησή του και τη συνέχιση της αποκομιδής.
Και η ΕΛΑΣ στο σημείο
Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία, με αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο σημείο και να καταγράφουν το περιστατικό. Το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση, ενώ για λίγη ώρα διακόπηκε η ομαλή συνέχιση της εργασίας του συνεργείου καθαριότητας.
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ξεκίνησε και εξελίχθηκε η αντιπαράθεση αποτελούν αντικείμενο της καταγραφής του περιστατικού από τις αρμόδιες Αρχές.
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα