Ελλάδα|30.05.2019 21:23

Ντοκουμέντο: Στραγγάλισαν τον συνεργό του αρχηγού της μαφίας των φυλακών

Newsroom

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση της μαφίας των φυλακών φέρνει στο φως το Open TV.

Συγκεκριμένα πρόκειται για στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που δείχνουν τον στραγγαλισμό του συνεργού του αρχηγού της μαφίας μέσα στο κελί του. Την ίδια ώρα η έρευνα του ειδικού εφέτη-ανακριτή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου πρόκειται για σημάδια τα οποία εντόπισε ο ιατροδικαστής και δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος που έδωσε καταφύγιο μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δολοφονήθηκε μέσα στον Κορυδαλλό με στραγγαλισμό. 

Μάλιστα ο φερόμενος ως εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών προσπάθησε με πολλούς τρόπους να πείσει ότι ο Αλβανός κακοποιός είχε δολοφονηθεί με δηλητήριο. Όπως φάνηκε από τις τηλεφωνικές του συνομιλίες είχε σκοπό να πει ή να δείξει ως δολοφόνο τον Αριστείδη Φλώρο. Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του εφέτη-ανακριτή.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία έχει προκύψει ότι στο μικροσκόπιό του έχουν μπει τέσσερις κλήσεις του έγκλειστου δικηγόρου στο μέλος της μαφίας των φυλακών. Πρόκειται για κλήσεις που έγιναν πριν τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (28 Αυγούστου 2017, 5,6 Σεπτεμβρίου 2017). Γι αυτό το λόγο ο ειδικός εφέτης-ανακριτής έχει σκοπό να καλέσει εκ νέου τον έγκλειστο δικηγόρο για να του ζητήσει εξηγήσεις και συγκεκριμένα γι αυτές τις κλήσεις.

μαφία των φυλακώνΜιχάλης Ζαφειρόπουλος