Πύργος: 26χρονος και φίλος του επιτέθηκαν με ρόπαλα σε 36χρονη και τον πατέρα της
NewsroomΒίαιη επίθεση δέχτηκαν 36χρονη και ο πατέρας της από τον 26χρονο πρώην σύντροφο της κοπέλας και έναν συνομήλικο φίλο του, στον Πύργο.
Σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος με τον φίλο του μετέβησαν έξω από το σπίτι της 36χρονης με κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και προκάλεσαν φθορές στο αυτοκίνητό της. Μόλις η κοπέλα βγήκε έξω μαζί με τον πατέρα της για να δει τι συμβαίνει, δέχθηκαν απανωτά χτυπήματα με συνέπεια η 36χρονη να υποστεί κάταγμα στο χέρι και ο πατέρας της να τραυματιστεί στο κεφάλι.
Ο πατέρας της, ωστόσο, κατάφερε να αποσπάσει την κουκούλα από το πρόσωπο του 26χρονου και να τον αναγνωρίσει.
Στη συνέχεια οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ πατέρας και κόρη κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Για το συμβάν έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και αναζητούνται από τις Αρχές.
- «Εκτινάχθηκαν από τα τρένα, έβλεπα παντού νεκρούς»: Σοκάρουν οι εικόνες από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία - Δεκάδες νεκροί και τραυματίες
- Παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: Η «Ασπίδα του Αχιλλέα», το μήνυμα του πιλότου, το «δεν εκβιαζόμαστε» του Μητσοτάκη
- Η κακοκαιρία σαρώνει τη Μαγνησία: «Αν βρίσκεστε στον Πλατανιά, ανεβείτε σε υψηλότερους ορόφους» - Πολλά τα προβλήματα
- Αστρονόμοι μάλλον έλυσαν το μυστήριο του σήματος Wow! - και όχι, δεν πρόκειται για εξωγήινους