Ελλάδα|22.09.2026 13:16

Καισαριανή: 48χρονος επιτέθηκε σε τροχονόμους με κουτουλιά και αγκωνιές

Newsroom

Συνελήφθη 48χρονος οδηγός που επιτέθηκε σε τροχονόμους της ΟΕΠΤΑ στην Καισαριανή, με αφορμή πρόστιμο που πήγαν να του επιβάλλουν.

Κουτουλιές και αγκωνιές

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας (21/9), όταν δύο γυναίκες τροχονόμοι εντόπισαν τον 48χρονο να κάνει παράβαση με το ΙΧ του στην οδό Θήρωνος.

Το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής του έκανε σήμα να σταματήσει για έλεγχο και επιβολή διοικητικού προστίμου, με τον 48χρονο εξαγριωμένο να φωνάζει «δεν θα γράψεις εσύ εμένα». Στη συνέχεια ο οδηγός επιτέθηκε στις δύο τροχονόμους της ΟΕΠΤΑ, χτυπώντας τη μία με κουτουλιά στο κεφάλι και την άλλη με αγκωνιά στην κοιλιά. Μάλιστα, προσπάθησε να αρπάξει και το μπλοκάκι παραβάσεων, με τις αστυνομικούς να καλούν ενισχύσεις στο σημείο.

Τελικά ο 48χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς ΔΙΑΣ. Σε βάρος του δικογραφία για σωματική βλάβη, απείθεια, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, ενώ παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με την αυτόφωρη διαδικασία.