Κρήτη: Συναγερμός για φωτιά στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»
NewsroomΣυναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αεροσκάφος. Πιο συγκεκριμένα, ο κινητήρας αεροσκάφους που βρισκόταν σε στάση στην πίστα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητοποίηση.
Σύμφωνα με το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκο Λαγουδάκη, «η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και κατασβήστηκε με φορητά μέσα πυρόσβεσης που διαθέτει το αεροδρόμιο». Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι και προχώρησαν σε έλεγχο του αεροσκάφους.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διερευνά τα αίτια υπό τα οποία ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ η εταιρεία στην οποία ανήκει το αεροσκάφος, θα προχωρήσει σε περαιτέρω τεχνικό έλεγχο.
Το ευτυχές είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματίες.
Πηγή: neakriti.gr
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής