Κρήτη: 18 μήνες φυλάκιση στον 37χρονο που παρενοχλούσε μαθητές έξω από σχολεία
NewsroomΣε 18 μήνες φυλάκισης, με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη υπό τον όρο της μη προσέγγισης χώρων που βρίσκονται παιδιά, καταδικάστηκε ο 37χρονος πατέρας μικρών παιδιών, από χωριό της Μεσσαράς, που επανειλημμένα «πιάστηκε» να αυνανίζεται έξω από σχολεία στην Κρήτη.
Ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά που φέρεται να επέδειξε κατ' επανάληψη τους τελευταίους μήνες, κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή, υπό τον όρο της μη προσέγγισης χώρων που βρίσκονται παιδιά, δηλαδή σχολεία, παιδικές χαρές, γυμναστήρια κλπ.
Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος, πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Φαιστού μετά από σοβαρές καταγγελίες ανήλικων μαθητών και γονέων ότι αυνανιζόταν σε κοινή θέα έξω από γυμνάσιο, κλειστό γυμναστήριο, ακόμα και στο ΚΤΕΛ που μετέφερε μαθητές.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του, φέρεται ότι από τον Νοέμβριο του 2025 έως και την 1η Οκτωβρίου του 2026 προέβη σε τέτοιες πράξεις τουλάχιστον τέσσερις φορές. Είχε γίνει αντιληπτός, ωστόσο δεν είχε υπάρξει μέχρι πρότινος κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο που να οδηγεί στην ταυτοποίηση του. Την τελευταία φορά, ωστόσο, κάποιος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος του και σε συνδυασμό με την αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, οι Αρχές κατάφεραν να τον ταυτοποίησουν.
- Οπλοστάσιο και φασιστικό υλικό στα σπίτια των νεοναζί που επιτέθηκαν στον 32χρονο - «Αν πεθάνω, αυτός με έφαγε»
- Ο Τραμπ προτείνει η Ουκρανία «να αποκτήσει νέο ηγέτη» - «Ο Ζελένσκι δεν μπορεί να κάνει συμφωνία»
- Στο «μικροσκόπιο» της ΑΑΔΕ τα οικονομικά του Νίκου Καρβέλα: Ελεγκτές στο σπίτι του για εκκρεμότητες 850.000 ευρώ
- Γνωστός ο γυναικολόγος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία: Λέει πως ήταν «για προσωπική χρήση»