Ελλάδα|11.10.2026 18:35
Οργή για τον θάνατο άνδρα στην Κύθνο - Περίμεναν ασθενοφόρο μία ώρα
NewsroomΑκόμη ένα περιστατικό που δείχνει τα σοβαρά προβλήματα στο σύστημα υγείας καταγράφεται στην Ελλάδα, αυτήν τη φορά στην Κύθνο.
Ένας άνδρας πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο το οποίο, σύμφωνα με τους οικείους του, έφτασε μία ώρα μετά από τη στιγμή που εκλήθη.
«Περιμέναμε μια ώρα ασθενοφόρο»
Όπως φαίνεται σε φωτογραφικό ντοκουμέντο, που φέρνει στο φως το Mega, από τις κλήσεις στο ΕΚΑΒ:
- 1η κλήση: 21:44 (35 δευτ.)
- 2η κλήση: 22:04 (16 δευτ.)
- 3η κλήση: 22:10 (20 δευτ.)
- 4η κλήση: 22:33 (Ακυρώθηκε)
Ο άνδρας φαίνεται να ένιωσε αδιαθεσία, με τους οικείους του να καλούν αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε το τοπικό πολυδύναμο ΚΥ.
«Περιμέναμε 1 ώρα ασθενοφόρο. Δεν υπήρχε καθόλου εξοπλισμός», αναφέρει, μεταξύ άλλων, φίλη του θύματος.
Διαβάστε ακόμη
- Το θολό παιχνίδι Τραμπ με την «ενεργειακή εκεχειρία»: Αιφνιδιασμός στο Κίεβο, σιγή Πούτιν και νεκροί στο Χάρκοβο
- Associated Press: Τραμπ και Ρούμπιο εξετάζουν την αποπομπή της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Τρίχες, ελιξίρια και... αστρονομικά ποσά «σε σώζουν από τις κρίσεις πανικού»: Τι υποσχόταν «ειδικός βιοσυντονισμού»
- Το κόστος του Κηφισού: 260.000 οχήματα τη μέρα και ζημιά 90 εκατ. ευρώ - Γιατί δεν φτάνουν Μετρό και Δακτύλιος