Ελλάδα|27.10.2026 10:48

ΗΣΑΠ: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε όλη τη Γραμμή 1

Newsroom

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 του Μετρό, δηλαδή στον ΗΣΑΠ, όπως έγινε γνωστό με νεότερη ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.

Τα δρομολόγια διεξάγονται πλέον κανονικά σε όλο το μήκος της γραμμής, μετά την προηγούμενη διακοπή που είχε προκαλέσει ταλαιπωρία στο δίκτυο του Ηλεκτρικού.

Τι είχε προηγηθεί

Νωρίτερα, η κυκλοφορία είχε διακοπεί στους σταθμούς Βικτώρια, Αττική, Άγιος Νικόλαος, Κάτω Πατήσια και Άγιος Ελευθέριος.

Η διακοπή σημειώθηκε λόγω πτώσης ατόμου στην τροχιά από πεζογέφυρα, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Αττική και Άγιος Νικόλαος.

Η ενημέρωση για τη Γραμμή 1

Στη νεότερη ενημέρωση αναφέρεται ότι η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 του Μετρό.

Μετά την αποκατάσταση, οι επιβάτες μπορούν να χρησιμοποιούν ξανά τον ΗΣΑΠ χωρίς τους περιορισμούς που ίσχυαν νωρίτερα στο συγκεκριμένο τμήμα.

Οι διαθέσιμες πληροφορίες συγκλίνουν ότι η λειτουργία της γραμμής έχει επανέλθει πλήρως, με τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται κανονικά.