Ελλάδα|03.06.2019 16:49

Έφυγε από τη ζωή 15χρονη κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 15 ετών η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του ΕΟ Τρικάλων, Τάκη Κόμνου. Το κορίτσι αντιμετώπιζε εδώ και μερικά χρόνια πρόβλημα με την καρδιά της, το οποίο απεδείχθη ανυπέρβλητο.

Το larissanet αναφέρει πως η 15χρονη Βασιλική, ήταν από τις πιο ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες στην Ελλάδα, πριν εμφανίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. 

Η μητέρα της, Αγγελική Τσώνη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την παρακάτω ανάρτηση:

«…κι όμως το κοριτσάκι μου «έφυγε»…έφυγε για τον ουρανό να γίνει αγγελούδι…διότι ήταν ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ!!! Πάλεψε 2,5 χρόνια κ παντα με χαμόγελο το πρόβλημα της καρδούλας της…έως εχτές που τελικά δε τα κατάφερε!!! Αγωνίστρια μέχρι το τέλος η μικρή μου ηρωίδα που δε πρόλαβε να γιορτάσει τα 15 της γενέθλια στις 23 Ιουνίου! Οποίος θέλει να την αποχαιρετήσει ας έρθει αύριο στις 12.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Καρδία Θεσσαλονίκης! ….η τελευταία της κουβέντα ακόμα ηχεί στα αυτιά μου…. «Μαμά μου σ αγαπώ»!!!! Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχάσω αυτές τις τελευταίες λέξεις της….κι εγώ της απάντησα… « πού να ξέρες καρδούλα μου εγώ πόσο σε αγαπώ φραουλίτσα μου»! Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ Κ μην ανησυχείς εμείς δε χανόμαστε κ κάποια στιγμή θα βρεθούμε ξανά…».

Μήνυμα υποστήριξης προς τον παλιό τους συμπαίκτη, Τάκη Κόμνο εξέδωσαν και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρικάλων.

«Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον φίλο τους κ πρώην συμπαίκτη τους Τάκη Κόμνο και την οικογένειά του για τον άδικο χαμό της κόρης του Βασιλικουλας.! Κουράγιο και καλή δύναμη φίλε Τάκη !!!».

ΤρίκαλαΗρακλής