Έφοδος των «Αδιάφθορων» στην Πολεοδομία Κατερίνης - Στο στόχαστρο κύκλωμα υπαλλήλων
NewsroomΈφοδο στην Πολεοδομία Κατερίνης πραγματοποίησαν στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενο κύκλωμα με πιθανή συμμετοχή υπαλλήλων της υπηρεσίας.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε συλλήψεις.
Τι ερευνούν οι «Αδιάφθοροι»
Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται η πιθανή δράση κυκλώματος και το ενδεχόμενο εμπλοκής υπαλλήλων της πολεοδομικής υπηρεσίας. Τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων εξετάζουν στοιχεία προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί παράνομες πράξεις εντός της υπηρεσίας.
Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται στην Πολεοδομία Κατερίνης. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το αντικείμενο των ερευνών ή για τις ιδιότητες των προσώπων που φέρονται να έχουν συλληφθεί.
- Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
- Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
- Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
- Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς