Ελλάδα|03.11.2026 07:32

Πυροβολισμοί στον Κορυδαλλό: Συνελήφθη 28χρονος - Πυροβόλησε μηχανάκι και στον αέρα

Newsroom

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στον Κορυδαλλό, μετά από πυροβολισμούς έξω από μπαρ. Ένας 28χρονος συνελήφθη, καθώς φέρεται να πυροβόλησε σε σταθμευμένο μηχανάκι αλλά και στον αέρα.

Το χρονικό - Βρέθηκαν 4 κάλυκες

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 03:20, στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Ατταλείας. Από τους πυροβολισμούς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν τέσσερις κάλυκες.

Ο 28χρονος φέρεται να πυροβόλησε αρχικά σε μηχανάκι και στη συνέχεια στον αέρα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της αστυνομίας, που εντόπισαν τον δράστη να κινείται πεζός στη διασταύρωση των οδών Μακεδονίας και Κορίνθου. Το όπλο, μία καραμπίνα, βρέθηκε λίγο αργότερα στην οδό Αδριανουπόλεως 1.

Στο σημείο των πυροβολισμών οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν τέσσερις κάλυκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπήρξαν τραυματισμοί από το περιστατικό.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του περιστατικού και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 28χρονος φέρεται να άνοιξε πυρ.

Ο 28χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη

αστυνομικοίτραυματισμοίπυροβολισμοίειδήσεις τώραΚορυδαλλός