Ελλάδα|04.06.2019 09:04

Κίνηση στους δρόμους: Παρέλυσε η Συγγρού λόγω έργων

Newsroom

Λόγω έργων στο τμήμα από τη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την Καλλιρρόης μέχρι και την Φραντζή, τα οχήματα κινούνται με ρυθμούς χελώνας και ειδικά στο κομμάτι από την οδό Δαβάκη έως τη Λαγουμιτζή.

Οι οδηγοί που χρησιμοποιούν την εκ των κυρίων οδικών αρτηριών της Αθήνας, θα αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα καθημερινά για τουλάχιστον 15 ημέρες, καθώς τόσο είναι το διάστημα που θα χρειαστεί να ολοκληρωθούν τα έργα στο οδόστρωμα.

«Σήμερα υπάρχουν δύο χρονικές περίοδοι μέσα στην ημέρα που η Συγγρού παρυσιάζει σημαντική ανάσχεση. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των κυκλοφοριακών φόρτων προκύπτει ότι καθημερινά από τις 7:45 έως τις 9 το πρωί η Συγγρού παρουσιάζει σημαντική ανάσχεση από το υψος του Άγιου Σώστη ενώ σταδιακά μέχρι τις 10 περιορίζεται στο τμήμα από Καλλιρρόης μέχρι Φραντζή» εξηγεί ο κ. Μπακογιάννης στον Ελεύθερο Τύπο. Όσο για το απόγευμα, η αιχμή, σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη, εντοπίζεται καθημερινά από τις 17:00 έως τις 19:00 στο ύψος από την Καλλιρρόης και προς την Αθήνα.

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

κίνησηλεωφόρος ΣυγγρούΤροχαία