Ελλάδα|05.06.2019 17:23

Σοκάρει η σύντροφος του Παπαμακάριου: «Με χαράκωσε και με γρονθοκόπησε» (pics)

Newsroom

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μαντώ Τζαβάρα, η οποία κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της, παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπακαμάριος, τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ!

Πρόκειται για ένα νέο επεισόδιο στην ταραχώδη σχέση του ζευγαριού καθώς η Τζαβάρα -όπως συνέβη και κατά το πρόσφατο παρελθόν- προέβη σε σοβαρές καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά του γνωστού καλαθοσφαιριστή απέναντί της. Αλλωστε από τον περασμένο Απρίλιο η 44χρονη είχε μιλήσει για βιαιοπραγίες από τον πρώην διεθνή παίκτη του Περιστερίου, του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου. Μόνο που τότε το ζευγάρι λίγο αργότερα ξανάσμιξε.

Ωστόσο, πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, στις 2 Ιουνίου, η Μαντώ Τζαβάρα έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook ανεβάζοντας παράλληλα σοκαριστικές φωτογραφίες με το πρόσωπό της χτυπημένο, ματωμένο και πρησμένο χαρακτηρίζοντας τον σύντροφό της «δολοφόνο» και προσθέτοντας ότι «ο Κύπριος killer είναι αθώος μπροστά σου».

Στην πρώτη ανάρτησή της λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Κυριακής (2/6) η Τζαβάρα κατήγγειλε ότι ο Μανώλης Παπαμακάριος, το απόγευμα του Σαββάτου «ήρθε να με αποτελειώσει, αυτός που του έδωσα δεύτερη ευκαιρία» και πρόσθεσε: «Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας. Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα να περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο, με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής».

Σε δεύτερη ανάρτηση, πέραν των σοκαριστικών φωτογραφιών που δημοσιοποίησε, έκανε γνωστό πως κατέθεσε μήνυση εις βάρος του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα για σοβαρές σωματικές βλάβες και κλοπή χρημάτων καθώς όπως κατήγγειλε: «Φεύγοντας από την οικία για να αποφύγει την αυτόφωρη διαδικασία, πήρε από κρυφό σημείο του σπιτιού μου ποσό αξίας 20.000 ευρώ, σε σημείο που του εμπιστεύτηκα». Η Τζαβάρα στην ίδια ανάρτηση αποκαλεί δολοφόνο τον σύντροφό της προσθέτοντας ότι «ο Κύπριος killer είναι αθώος μπροστά σου».

Από την πλευρά του Παπαμακάριου πάντως δίνεται μια διαφορετική εκδοχή καθώς διαψεύδεται ότι τραυμάτισε την 44χρονη με μαχαίρι, ενώ ισχυρίζεται ότι τα τραύματα επήλθαν έπειτα από διαπληκτισμό που είχε το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια του οποίου απώθησε την Τζαβάρα. Επίσης, η Τζαβάρα κατέθεσε μήνυση και εις βάρος της μητέρα του Μανώλη Παπαμακάριου, την οποία κατηγόρησε για εκβιασμό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μανώλης Παπαμακάριος αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα όπου έχει καταθέσει τη μήνυση η σύντροφός του και θα καταθέσει κι εκείνος μήνυση σε βάρος της.

βίαΜανώλης ΠαπαμακάριοςΜαντώ Τζαβάρα