Ελλάδα|05.06.2019 10:47

Γλυφάδα: Καρτέρι θανάτου σε 41χρονο πρώην παλαιστή - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Newsroom

Ενέδρα θανάτου έστησαν κατά πληροφορίες δύο άτομα στον 41χρονο, πρώην παλαιστή, ο οποίος δολοφονήθηκε στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο θανών είναι γνώριμος στην αστυνομία, καθώς στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν δέχθηκε σφαίρες από πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα φέρει τραύματα από δύο διαφορετικά όπλα, πιστόλια ανατολική προέλευσης των 7,65mm και πιστόλι των 9mm, ενώ στο σημείο βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ν/Α Αττικής τουλάχιστον 8 κάλυκες.

Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα, η σορός του 41χρονου πρώην παλαιστή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών. Το θύμα αφήνει πίσω του σύζυγο, καθώς επίσης και δύο ανήλικα παιδιά. Οι Αρχές προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες από το συγγενικό του περιβάλλον, από γείτονες, συνεργάτες, καθώς κι από κάμερες ασφαλείας.

Γλυφάδαπαλαιστήςδολοφονία