Καλλιθέα: Με τραύμα στον θώρακα νοσηλεύεται 19χρονος (vid)
NewsroomΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ένας 19χρονος με τραύματα από μαχαίρι, μετά από συμπλοκή στην περιοχή της Καλλιθέας.
Ο 19χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο μετά τη χειρουργική επέμβαση του υποβλήθηκε, αλλά η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του νοσοκομείου.
Το θύμα, δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι, στο θώρακα, λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Μαντζαγριωτάκη και Γρυπάρη στην Καλλιθέα.
Δύο τα άτομα που επιτέθηκαν για ασήμαντη αφορμή στον 19χρονο και την παρέα του.
Οι δράστες μετά την αιματηρή επίθεση, εξαφανίστηκαν. Οι φίλοι του νεαρού, τρία κορίτσια και ένα αγόρι ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ.
Με ασθενοφόρο ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» και στη συνέχεια το Ιπποκράτειο, οπού παραμένει για νοσηλεία.
Η Ασφάλεια Αθηνών, από κάμερες καταστημάτων και τις περιγραφές των φίλων του θύματος, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.
Πηγή: ΕΡΤ
- Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
- Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
- Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
- Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα