Καιρός: Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ
NewsroomΈκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων εξέδωσε η ΕΜΥ προειδοποιώντας πως από σήμερα Τρίτη (13/11) μέχρι και αύριο, Τετάρτη (14/11), οι άνεμοι θα αγγίξουν και τα 9 μποφόρ
Πιο συγκεκριμένα, στο κεντρικό Αιγαίο, στο νοτιοδυτικό κρητικό πέλαγος και δυτικά της θάλασσας των Κυθήρων θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί άνεμοι 7 και 8 μποφόρ.
Ανατολικά της θάλασσας των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 8 και 9 μποφόρ.
Στο στενό Καφηρέα, τον νότιο Ευβοϊκό, το νοτιοδυτικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο και δυτικά του Κρητικού, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.
Ανατολικά της θάλασσας των Κυθήρων οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 8 και 9 μποφόρ.
Στο στενό Καφηρέα, τον νότιο Ευβοϊκό, το νοτιοδυτικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο και δυτικά του Κρητικού, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 8 μποφόρ.
Θυελλώδεις άνεμοι και την Τετάρτη
Την Τετάρτη αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια, την Κρήτη, πρόσκαιρα στην ανατολική Θεσσαλία και τις Κυκλάδες.
Από το βράδυ ο καιρός αναμένεται βροχερός σε ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.
- Φρίκη στο Πακιστάν: Δύο γυναίκες απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά όταν πήγαν για ραντεβού με επενδυτές crypto
- Σοκ στην Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
- «Θα μπορούσα να τη φάω»: Φρίκη με δολοφόνο που είχε εμμονή με τον Χάνιμπαλ και διαμέλισε γειτόνισσά του
- «Δώσε 40 ευρώ μη σου δώσω κλωτσιές»: Οργή με τον οδηγό ταξί που απειλεί 17χρονους για διπλό κόμιστρο