Ελλάδα|14.06.2019 08:40

Κώστας Σαμαράς: Ο Βασίλης Παλαιοκώστας ήταν μαθητής μου (vid)

Newsroom

Ο Κώστας Σαμαράς υπήρξε πρώην συνεργός του Νο1 καταζητούμενου Βασίλη Παλαιοκώστα. Ο Σαμαράς μίλησε στον ΑΝΤ1 για την δράση τους, την φυγή τους στο Μεξικό αλλά και την «αλλαγή σελίδας» στην ζωή του από τότε που αποφυλακίστηκε.

«Ο καθένας που βρίσκεται σε αυτό τον χώρο είτε σαν κρατούμενος είτε σαν καταζητούμενος έχει το δικαίωμα να καταγράψει τους λόγους και τις αιτίες που τον οδήγησαν σε αυτό τον δρόμο» τόνισε ο Κώστας Σαμαράς μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Έχω αποδράσει πέντε φορές και θεωρούσα ως πρόκληση να βρω τρόπο να ανταπεξέλθω στην καθημερινότητα» συμπλήρωσε.

«Η σχέση μου με τον Βασίλη ξεκίνησε ως εξής: Ήμουν ο δάσκαλος και εκείνος ήταν ο μαθητής και θα πρέπει να ομολογήσω ότι ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο. Από εκεί και πέρα μακάρι να την βγάλει καθαρή» πρόσθεσε ακόμη. «Είχαμε φτάσει μέχρι το Μεξικό και διάφορες χώρες της Ευρώπης σε μία προσπάθεια να βρούμε κάπου να ζήσουμε στη νομιμότητα» είπε ακόμη. «Οι στόχοι μας ήταν οι τράπεζες. Δεν μπήκαμε ποτέ σε σπίτια και δεν πήγαμε ποτέ σε φτωχούς» τόνισε ο Κώστας Σαμαράς. 

Κώστας ΣαμαράςΒασίλης Παλαιοκώστας