Οι ερωτήσεις της Έλλης Στάη για τα «ναζιστικά» ενόχλησαν τον Κυριάκο Βελόπουλο (vid)
NewsroomΗ απευθείας σύνδεση του Κυριάκου Βελόπουλου στην εκπομπή της Έλλης Στάη, στο OPEN, δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης». Η συζήτηση ανάμεσα στη γνωστή δημοσιογράφο και τον επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» έγινε σε υψηλούς τόνους με αποτέλεσμα την αποχώρηση του κ. Βελόπουλου.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος κλήθηκε να απαντήσει εάν η Ελληνική Λύση ανήκει στην κατηγορία με τα ακροδεξιά κόμματα, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξή του». Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απάντησε με εκνευρισμό, λέγοντας: «Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλω. Θέλω να πω στον κ. Μητσοτάκη ότι οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα».
Η κυρία Στάη απάντησε στον κ. Βελόπουλο τα εξής: «Μη μας μαλώσετε όμως κιόλας κύριε Βελόπουλε γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», με τον κ. Βελόπουλο να απαντά: «Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω», αποκρίθηκε ο κ. Βελόπουλος.
«Εσείς δεν κάνετε υποδείξεις τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η παρουσιάστρια του OPEN TV. «Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», είπε εκ νέου ο ευρωβουλευτής και λίγο αργότερα – αφού άκουσε τη νέα ερώτηση της δημοσιογράφου περί «λιγότερων ναζιστικών» αποχώρησε.
Δείτε το βίντεο
- Σε κλοιό αγροτικών κινητοποιήσεων η Ελλάδα: Αποχωρούν οι αγρότες από το λιμάνι του Βόλου - Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
- «Εξοικονομώ 2025»: Ξεκινά με υψηλό αριθμό υπαγωγών η υλοποίηση του προγράμματος - Παράταση για τις δανειακές συμβάσεις
- Συνελήφθη γνωστός DJ στην Αθήνα με μεγάλη «αποθήκη» ναρκωτικών – Τι έδειξαν οι έρευνες της Αστυνομίας
- Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών