Ελλάδα|15.06.2019 13:51
Ηλικιωμένη έκανε μπάνιο στην Καλαμαριά και πνίγηκε
NewsroomΤην κινητοποίηση του λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης προκάλεσε η ειδοποίηση στις 12.15 για την ύπαρξη άψυχου σώματος σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καλαμαριάς.
Το πτώμα εντοπίστηκε στο ύψος του καφέ μπαρ Shark και στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα του λιμενικού για την περισυλλογή του, αφού επειδή το σημείο ήταν αβαθές δεν ήταν δυνατό να προσεγγίσει σκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα η οποία φορούσε μαγιό και πιθανότατα έχασε τη αισθήσεις της ενώ κολυμπούσε. Τη σορό της άτυχης γυναίκας παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Διαβάστε ακόμη
- «Καμπανάκι κινδύνου» για τα αποθέματα ενέργειας στην Ευρώπη: Έρχονται μέτρα για περιορισμό της κατανάλωσης
- Τέλος τα προϊόντα κάνναβης σε περίπτερα και αυστηρά πρόστιμα για παράνομη πώληση καπνού και αλκοόλ
- Τέλος το οινόπνευμα και το βαμβάκι: Αυτό είναι το νέο υποχρεωτικό κιβώτιο πρώτων βοηθειών για τα ΙΧ
- Ποιοι παράγοντες κρίνουν το χρόνο των εκλογών - Τα δύσκολα μέτωπα και το «παράθυρο» του φθινοπώρου