Ελλάδα|16.06.2019 12:56

Γουδή: Η κόρη ομολόγησε την δολοφονία της ηλικιωμένης μητέρας της

Newsroom

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κόρη ομολόγησε την δολοφονία της μητέρας της, ενώ έχει συλληφθεί από την αστυνομία.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε το Σάββατο (15/6) στον οδό Σινώπης  στο Γουδή από έναν διερχόμενο πολίτη ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Η ηλικιωμένη βρέθηκε τυλιγμένη χειροπόδαρα σε μία κουβέρτα και δεμένη με σκοινιά.

Στην σορό της 92χρονης δεν έχουν εντοπιστεί τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή από όπλο.

Παράλληλα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ανέφεραν στο Open TV ότι κάποιος  ήθελε να ξεφορτωθεί ή να εξαφανίσει το πτώμα το οποίο θα το πετούσε σε κεντρικό σημείο και μέρα μεσημέρι. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο δράστης ήθελε να μεταφέρει το πτώμα σε άλλο σημείο για να το ξεφορτωθεί αλλά για κάποιο λόγοι δεν τα κατάφερε.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.Α.Σ.

Η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδή.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης».

Γουδήδολοφονίαηλικιωμένη