Ελλάδα
|
16.06.2019 16:15
Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους ηλεκτρολόγους για έκλεβαν κοσμήματα και χρήματα
NewsroomΤρεις άνδρες ηλικίας 20,32 και 29 ετών, αντίστοιχα συνέλαβαν επ' αυτοφώρω αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έπειτα από καταγγελία για περίπτωση κλοπής από οικία στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι προαναφερόμενοι εισήλθαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης, με το πρόσχημα επισκευής ηλεκτρολογικού προβλήματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό, χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ένα κινητό τηλέφωνο, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά την έξοδό τους από το διαμέρισμα.
Διαβάστε ακόμη
- Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
- Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
- Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
- Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη