Κορυδαλλός: Ληστεία-μυστήριο σε μεταφορική με έναν νεκρό
NewsroomΣύμφωνα με την κόρη του θανόντα, η ληστεία έλαβε χώρα σε μεταφορική εταιρεία στον Κορυδαλλό τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/6) και ο πατέρας της, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε στα τραύματά του.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο θανών φέρεται να επικοινώνησε με την κόρη του, η οποία ειδοποίησε τις Αρχές, αλλά και το ΕΚΑΒ. Ο 51χρονος, που δούλευε ως φύλακας στην μεταφορική εταιρεία, φέρεται να είχε και προβλήματα υγείας. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν βρήκε τον θάνατο από τους ληστές ή κατέληξε από παθολογικά αίτια.
Η κόρη του 51χρονου υπαλλήλου, αλβανικής υπηκοότητας, που έσπευσε στο σημείο είπε ότι τον βρήκε χτυπημένο και δεμένο. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα κατέληξε.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την περίεργη αυτή υπόθεση και τις επόμενες ώρες αναμένεται να γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες.
- Ο ευρωπαϊκός καύσωνας έρχεται στην Ελλάδα - Η προειδοποίηση του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού
- Μεγαλείο ψυχής: 87χρονη που έχασε τα δυο παιδιά της σε τροχαίο δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ
- «Ήμουν έτοιμη να φύγω»: Η ιστορία μιας γυναίκας που επέλεξε την υποβοηθούμενη ευθανασία μετά από δεκαετίες αφόρητου πόνου
- Τρομερό βίντεο: Χαλαρός οδηγός βαν επεμβαίνει σε καταδίωξη της αστυνομίας και βοηθά στη σύλληψη