Κακοκαιρία στην Αθήνα: Χαλάζι και κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Κέντρο (vid)
NewsroomΣε εξέλιξη είναι η κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ κατά τόπους τα φαινόμενα είναι ιδιαίτερα έντονα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το κέντρο της Αθήνας όπου καταγράφεται ισχυρή χαλαζόπτωση, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις.
Χαλάζι έπεσε, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στο Ψυχικό αλλά και σε άλλα βόρεια προάστια ενώ σε αρκετούς δρόμους υπάρχει μποτιλιάριοσμα. Στο μετρό Νομισματοκοπείο παρατηρείται πτώση υδάτων από την οροφή, ενώ έχουν πλημμυρίσει και οι γύρω δρόμοι.
Όπως αναφέρει η πρόβλεψη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν κυρίως από το μεσημέρι και μετά, σε πολλά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας (κεντρικά, ανατολικά και βόρεια) και κατά τόπους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Τα φαινόμενα που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και πάλι και από χαλαζοπτώσεις (ενδεχομένως τοπικά χαλάζι μέτριου μεγέθους), τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Β. Ελλάδα, όπου θα διατηρήσουν τον έντονο χαρακτήρα τους.
Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες συμπεριλαμβάνεται και ο νομός Αττικής (κυρίως τα νότια τμήματα), όπου τα φαινόμενα δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να είναι έντονα.
- Η δύσκολη επόμενη μέρα για τους επιζώντες στη Χίο - Τα κλειστά κέντρα κράτησης και ο αγώνας δρόμου για άσυλο
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Στο «μικροσκόπιο» και πολιτικά πρόσωπα - Διευρύνεται η έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα
- Χολιγουντιανή ληστεία στην Ιταλία: Οι δράστες παρίσταναν τους αστυνομικούς και ανατίναξαν χρηματαποστολή
- Οι γυναίκες που σκαρφαλώνουν υψόμετρα χιλιάδων μέτρων στην Ινδία για να προστατεύσουν τη λεοπάρδαλη του χιονιού