Ελλάδα|19.06.2019 10:54
Ζάκυνθος: Επιχείρηση διάσωσης τουρίστα - Χάθηκε στο όρος Σκοπός
NewsroomΜεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός 73χρονου Βρετανού, που παραθέριζε στο Αργάσι έχει ξεκινήσει από χθες το βράδυ, στο όρος Σκοπός.
Σε αυτήν συμμετέχει η Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με την συνδρομή ειδικών δυνάμεων, όπως αυτές της 6ης ΕΜΑΚ που έφτασαν στη Ζάκυνθο και συνδράμουν στις έρευνες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 73χρονος ξεκίνησε χθες το πρωί για πεζοπορία στον Σκοπό, αλλά μέχρι και χθες το βράδυ δεν είχε επιστρέψει.
Η σύζυγος του δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του και έκτοτε έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση για την αναζήτησή του, που ακόμη δεν έχει αποφέρει αποτελέσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.
Διαβάστε ακόμη
- Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης - «Νομίζαμε ότι έκαναν κόντρες»
- «Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
- Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
- Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς