Ελλάδα|19.06.2019 20:16
Ένας ακόμη ορειβάτης τραυματίστηκε στον Όλυμπο
NewsroomΝέο ατύχημα με ορειβάτη σημειώθηκε στον Όλυμπο, χωρίς, ευτυχώς, αυτή τη φορά να είναι θανατηφόρο. Συγκεκριμένα, στη θέση Πριόνια, μία γυναίκα χτύπησε στο πόδι, ενώ έκανε πεζοπορία. Άτομα που ήταν μαζί της ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία και στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά της σε ασφαλές σημείο.
Στο σημείο έφτασαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι μετέφεραν τη γυναίκα στην παλαιά μονή Αγίου Διονυσίου. Εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη γυναίκα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Μαζωνάκη - Η εικόνα του ιατρείου που «δεν δένει» με όσα περιέγραψαν οι διασώστες
- Προσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της Anthropic
- Σοκ στις ΗΠΑ: Διευθυντής σχολείου έβαλε κρυφές κάμερες στα αποδυτήρια - Έβλεπε ζωντανά μαθήτριες να γδύνονται
- Εμπορικά κέντρα, καφετέριες, νεροτσουλήθρες: Πώς το... γύρισε σε αναψυχή και ανάπτυξη η Βόρεια Κορέα