Ελλάδα|14.11.2018 14:27

Τρεις πρωθυπουργοί και μία αντιπρόεδρος την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

Τίμος Φακαλής

Ραντεβού στην Θεσσαλονίκη δίνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή (15-16/11) 3 πρωθυπουργοί και ένας αντιπρόεδρος στο πλαίσιο του 3ου Thessaloniki Summit.

Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ και της Σερβίας Άνα Μπρνάμπιτς καθώς και η αντιπρόεδρος της Ρουμανικής κυβέρνησης Άνα Μπιρτσάλ έρχονται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσουν για τις προοπτικές ανάπτυξης και εμπορικής συνεργασίας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Περισσότεροι από εξήντα διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο των επιχειρήσεων, της πολιτικής και της κοινωνίας, συμμετέχουν με εισηγήσεις στις εργασίες του 3ου Thessaloniki Summit 2018 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Τρέχοντα, οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα της Βόρειας Ελλάδας, των Βαλκανίων θα τεθούν στο τραπέζι με αφορμή και τι προοπτικές διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων,

Την δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το 3ο Thessaloniki Summit διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με την “Συμεών Τσομώκος ΑΕ – Delphi Economic Forum.

Αλέξης ΤσίπραςΘεσσαλονίκη