Dark Web: Ποιος κρύβεται πίσω από την υπόθεση με τις γυμνές φωτογραφίες της 5χρονης
NewsroomΝέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση πορνογραφίας με τη νεαρή κοπέλα, η οποία έβγαζε ροζ φωτογραφίες την 5χρονη αδερφή της και τις διακινούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, οι Αρχές αναζητούν νεαρό Βούλγαρο. Η 18χρονη εδώ και 3 χρόνια είχε γνωρίσει έναν ομοεθνή της (Βούλγαρο), ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που τη μύησε στο darknet.
Η επικοινωνία φέρεται να ξεκίνησε μέσω social media, χτίστηκε η εμπιστοσύνη και στη συνέχεια της έμαθε πως λειτουργεί το χαοτικό σκοτεινό διαδίκτυο. Η νεαρή έβγαζε ροζ φωτογραφίες την μόλις 5 ετών ετεροθαλή αδελφή της και τις δυο 16χρονες φίλες της , έστελνε τις φωτογραφίες στον Βούλγαρο και στη συνέχεια τις διακινούσε και αυτός. Ο άνδρας, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι μεγαλύτερος της περίπου 2 - 3 χρόνια.
- Τα τρία νέα μέτρα για τους αγρότες που ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης - «Είμαστε έτοιμοι να τα προχωρήσουμε»
- Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
- Χάος στο Μεξικό: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο Κογκρέσο - Το απίστευτο βίντεο
- Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)