Ελλάδα|23.06.2019 09:17
Ηλεία: 27χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη μετά από τροχαίο στην Ανδραβίδα
NewsroomΜια 27χρονη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Ανδραβίδας.
Η κοπέλα που σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφε από τη νυχτερινή της διασκέδαση, με κατεύθυνση προς Πύργο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της μάρκας Daewoo Matiz και συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο αυτοκίνητο μάρκας Opel Astra.
Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 5:45 και άμεσα κλήθηκαν στο σημείο η Π.Υ. Λεχαινών, το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Ήλιδας. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν την κοπέλα από την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου και με το ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου, όπου και σύμφωνα με πληροφορίες διασωληνώθηκε.
Πηγή: ilialive.gr
Διαβάστε ακόμη
- Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
- «Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
- Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
- Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες