Ελλάδα|23.06.2019 10:12
Οδηγός λεωφορείου που συγκρούστηκε με προαστιακό: Οι επιβάτες ήταν πανικόβλητοι
NewsroomΟ οδηγός του λεωφορείου που συγκρούστηκε με το συρμό του προαστιακού μίλησε αποκλειστικά στο STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα για το τι συνέβη λίγο πριν το ατύχημα, ενώ αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν άνοιξε τις πόρτες για να βγουν έξω οι επιβάτες. «Όταν είδα τον δρόμο να τσουλάει να έχει χώρο να περάσω, ξεκίνησα αλλά μέχρι να περάσω εγώ από τις γραμμές πάνω με το λεωφορείο μου βγήκαν από το στενό με έκλεισαν, έμεινα πάνω στις γραμμές μετά», αναφέρει ο οδηγός του λεωφορείου.
Ο οδηγός φώναζε στους επιβάτες: «Ελάτε μπροστά να μη χτυπήσουμε από πίσω. Κοιτούσα τώρα πώς να γλιτώσουμε να μη χτυπήσει κάποιος. Ήρθαν όλοι μπροστά», συνεχίζει να περιγράφει. Και λέει: «Οι επιβάτες ήταν πανικόβλητοι. Είχαμε άγιο που δεν είχε μεγάλη ταχύτητα το τρένο».
Διαβάστε ακόμη
- Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
- Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
- Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
- Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου