Ελλάδα|24.06.2019 08:53
Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας: Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου
NewsroomΈνα ακόμη αιματηρό περιστατικό με θύμα έναν 44χρονο από το Μαρόκο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στην Αχαρνών, και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή της με την οδό Ιουλιανού.
Ο 44χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, περπατούσε στο δρόμο και -όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς-, ένας άγνωστος τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στο πόδι, τραυματίζοντάς τον. Ο δράστης έφυγε αμέσως από το σημείο και το θύμα βρήκαν εντόπισαν αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή της Αχαρνών.
Ο 44χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δεν γνωρίζει γιατί του επιτέθηκαν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Την έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια.
Διαβάστε ακόμη
- Αγωνιστικό έφερε τούμπες και παρέσυρε θεατές σε ράλι στο χώμα - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες
- Γεωργιάδης κατά Σαλμά μετά τις αιχμές περί νέας δικογραφίας για την Υγεία
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Σηκώθηκε ήδη τσουνάμι - «Εκκενώστε παράκτιες περιοχές»
- Χαϊδάρι: 13χρονη έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη