Ελλάδα|25.06.2019 18:33
Καιρός: Ισχυροί άνεμοι έως και 111 χιλιόμετρα την ώρα
NewsroomΚαιρός: Ισχυροί άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο την Τρίτη με αποτέλεσμα ενισχυμένους βοριάδες και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, την Ανατολική Πελοπόννησο και την Εύβοια.
Στην Παξιμάδα Καρύστου οι ριπές έφτασαν στα 111 χιλιόμετρα/ώρα λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, ενώ ο μετεωρολογικός σταθμός στην Πεντέλη – ΕΑΑ κατέγραψε μέγιστη ριπή ίση με 76 χιλιόμετρα/ώρα στις 5 το απόγευμα.
Στον πίνακα (του meteo.gr) που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους 8 σταθμούς του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις ισχυρότερες ριπές ανέμου έως τις 6 το απόγευμα περίπου.
Διαβάστε ακόμη
- Στεγαστική προσιτότητα υπό πίεση: Διαρθρωτικές ανισορροπίες σε Ελλάδα και Ευρώπη
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί την Παρασκευή, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης και ο Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
- Αποκάλυψη New York Times: Πώς θα χτυπήσουν οι ΗΠΑ το Ιράν - Πού προσανατολίζονται τα πλήγματα
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου