Θεσσαλονίκη: Οχιά βρέθηκε μέσα σε τελάρο με βερίκοκα (pics+vid)
Τίμος ΦακαλήςΚουρνιασμένη μέσα σε ένα τελάρο με βερίκοκα βρέθηκε μια ανήλικη οχιά στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Η οικογένεια είχε προμηθευθεί τα βερίκοκα από χωριό της Πέλλας πριν τρεις μέρες.
Τη δεύτερη μέρα πήγε να πάρει ένα μέλος της οικογένειας ένα βερίκοκο για να φάει και σηκώνοντάς το αντίκρισε μία οχιά μαζεμένη μέσα στο τελάρο.
Αρχικά επικράτησε πανικός και λίγα λεπτά αργότερα φώναξαν την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία τους παρέπεμψε στον έμπειρο ερπετολόγο Ηλία Στραχίνη ο οποίος ανέλαβε να την εξουδετερώσει.
Αφού φόρεσε γάντια την έπιασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και την εγκλώβισε μέσα σε ένα τάπερ.
Όπως τόνισε ο Ηλίας Στραχίνης στο ethnos.gr η συγκεκριμένη οχιά ήταν ακίνδυνη και καθόλου επιθετική και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας των πολιτών.
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη