Ελλάδα|28.06.2019 11:21

Σκελετός γυναίκας στην Εύβοια: Τη σκότωσαν στη βραδινή έξοδό της;

Newsroom

Τα στοιχεία τα οποία συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας από το σημείο όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός στην Ερέτρια, το πρωί της Πέμπτης, παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Η άγνωστη -προς το παρόν- γυναίκα φαίνεται ότι βρήκε τον θάνατο πηγαίνοντας ή επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση.

Αυτό το μακάβριο εύρημα ανακάλυψε ένας βοσκός που αναζητούσε τα ζώα του, πεσμένο μπρούμυτα σε ένα απόκρημνο σημείο όπου ήταν εμφανές ότι κάποιος την είχε πετάξει και δεν είχε πέσει η ίδια, κατά λάθος. Η άτυχη γυναίκα φορούσε ρούχα για νυχτερινή έξοδο και παπούτσια με τακούνια.

Το βέβαιο είναι ότι ο σκελετός εστάλη στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ήδη γίνεται ανθρωπολογική εξέταση για να υπολογιστεί η ηλικία και η καταγωγή της νεκρής, αλλά και για να προσδιοριστούν ο χρόνος και τα αίτια του θανάτου της. Ταυτόχρονα, έχει ληφθεί δείγμα DNA για να συγκριθεί με αυτά από αγνοούμενες γυναίκες.

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα δεν έχει γίνει κάποια καταγγελία για εξαφάνιση γυναίκας από την ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, επομένως εξετάζονται όλες οι δηλώσεις εξαφάνισης από όλες τις περιοχές της χώρας.

Ερέτριαανθρώπινος σκελετόςΕύβοια