Ελλάδα|15.11.2018 11:45
Νέος σεισμός στη Ζάκυνθο 4,7 Ρίχτερ
NewsroomΝέες σεισμικές δονήσεις, με επίκεντρο το θαλάσσιο χώρο νοτιοδυτικά του νησιού, πριν από λίγα λεπτά στη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με το www.eqgr.gr που παρακολουθεί τη σεισμικότητα στην Ελλάδα και τον κόσμο, πριν από λίγο υπήρξε μετασεισμός 4,7 Ρίχτερ στο νησί.
Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, στις 11:02 σημειώθηκε σεισμική δόνηση 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε ακόμη μία δόνηση 4,2 βαθμών.
Ο πρώτος είχε εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων (33 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου), ενώ ο δεύτερος ήταν πιο επιφανειακός καθώς είχε εστιακό βάθος μόλις 2,8 χιλιομέτρων (31 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου).
Τις τελευταίες 6 ώρες έγιναν 13 σεισμοί στην περιοχή νότια της Ζακύνθου.
Διαβάστε ακόμη
- Υπόθεση Έπσταϊν: Βλέψεις για... ευγονική και «ανώτερη γενετική δεξαμενή» - Έφηβη καταγγέλλει ότι της άρπαξε το μωρό
- Νέα Πέραμος: «Το πού ήταν μπλεγμένος ο γιος μου το ξέρει η μάνα του και η σύντροφός του» - Είχε δολοφονηθεί και ο θείος του 27χρονου το 1999
- Αντώνης Σαμαράς: Το χάος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το σταθμίζω για νέο κόμμα
- Σοβαρό επεισόδιο στη Χίο μεταξύ Λιμενικού και διακινητών: 4 νεκροί μετανάστες και δεκάδες τραυματίες