Καιρός: Ο καύσωνας κλείνει την Ακρόπολη
NewsroomΚλειστή θα παραμείνει αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή η Ακρόπολη, εξαιτίας του κύματος καύσωνα που θα κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας. Έτσι λοιπόν ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει κλειστός για το κοινό τις μεσημεριανές ώρες.
«Η Εφορεία Αρχαιοτήτων πόλης Αθηνών ενημερώνει ότι λόγω του αναμενόμενου- σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας- καύσωνα την Πέμπτη 4 Ιουλίου και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019, ο αρχαιολογικός χώρος Ακρόπολης και Κλιτύων θα κλείσει για το κοινό από 13:00 έως 17:00 εφόσον η αισθητή θερμοκρασία υπερβεί τους 40 βαθμούς Κελσίου (θερμοκρασία πόλης άνω των 36 βαθμούς Κελσίου)», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.
Τέλος όσοι έχουν προμηθευτεί ηλεκτρονικά εισιτήρια για την Ακρόπολη, για τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Επιχειρησιακό Τμήμα του ΤΑΠΑ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση etickets@tap.gr.
- Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
- Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
- Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
- Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ