Θεσσαλονίκη: Βίντεο δείχνει «μπράβους» να χτυπούν αστυνομικό
NewsroomΒίντεο, που δείχνει άγνωστους να επιτίθενται και να χτυπούν αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη, έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα bloko.gr. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, τα ξημερώματα του Σαββάτου 1 Ιουνίου, στην οδό Πολυτεχνείου, στα Λαδάδικα.
Η αστυνομία δέχθηκε κλήση, προκειμένου να βοηθήσει γυναίκα, η οποία είχε πέσει στο δρόμο εξαιτίας κρίσης πανικού. Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο, βρισκόταν ήδη εκεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο περιέθαλπε τη γυναίκα. Ξαφνικά ομάδα ατόμων για άγνωστο λόγο επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό και άρχισαν να τον χτυπούν με μπουνιές και κλοτσιές.
Το περιστατικό δεν κράτησε περισσότερο από ένα λεπτό και οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν τρέχοντας. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ έγιναν και πέντε προσαγωγές. Η αιτία της επίθεσης στον αστυνομικό δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
- Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
- Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά