Ελλάδα|05.07.2019 11:28
Μηχανική βλάβη στο καταμαράν «champion jet 2» με 606 επιβάτες
NewsroomΜηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές του παρουσίασε το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν «champion jet 2» με 606 επιβάτες και τέσσερα οχήματα, ενώ έπλεε προς το λιμάνι της Θήρας.
Το καταμαράν είχε αναχωρήσει από το Ηράκλειο στις 08:40 για Θήρα, Νάξο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ιο, Θήρα, Ηράκλειο. Το πλοίο που δεν έχει αιτηθεί συνδρομής αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Θήρας στις 11:30, αντί της προγραμματισμένης ώρας που ήταν 10:35.
Στο «champion jet 2» αναμένεται να απαγορευθεί προσωρινά ο απόπλους μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ οι επιβάτες του αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με το καταμαράν «worldchampion jet»
Διαβάστε ακόμη
- Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες για την επίθεση στη Marfin
- ΑΤ Ομονοίας: «Χάδι» οι ποινές στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης
- Παράταση έως τις 24 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις
- Φρίκη στο Τέξας: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη τους, μαχαίρωσε τη 2χρονη αδερφή της και πυροβόλησε τη σύζυγό του