Ελλάδα|05.07.2019 13:01
Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα χέρια πρόσφυγες στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΕ
NewsroomΣτο νοσοκομείο κατέληξε ένας πρόσφυγας το πρωί της Παρασκευής (5/7) έπειτα από βίαιη συμπλοκή με ομοεθνή του στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα λαμπάδιασε ένα βαγόνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόσφυγας τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία.
Νωρίτερα είχε ξεσπάσει φωτιά σε παροπλισμένο βαγόνι του ΟΣΕ στη Δυτική Θεσσαλονίκη, όπου διανυκτερεύουν πρόσφυγες, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε αυτό.
Διαβάστε ακόμη
- Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του