Ελλάδα|05.07.2019 13:01
Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν στα χέρια πρόσφυγες στο Αμαξοστάσιο του ΟΣΕ
NewsroomΣτο νοσοκομείο κατέληξε ένας πρόσφυγας το πρωί της Παρασκευής (5/7) έπειτα από βίαιη συμπλοκή με ομοεθνή του στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα λαμπάδιασε ένα βαγόνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόσφυγας τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία.
Νωρίτερα είχε ξεσπάσει φωτιά σε παροπλισμένο βαγόνι του ΟΣΕ στη Δυτική Θεσσαλονίκη, όπου διανυκτερεύουν πρόσφυγες, προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε αυτό.
Διαβάστε ακόμη
- Βίντεο ντοκουμέντο με το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή: Η στιγμή της φονικής σύγκρουσης
- Ομαδικός βιασμός 17χρονης στα Χανιά: «Έγινε με τη θέλησή της, θέλει να βγάλει χρήμα» - Τι ισχυρίζονται οι κατηγορούμενοι
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: «Τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στη Μόσχα για επείγουσα χειρουργική επέμβαση» λέει η Daily Mail
- Νέα σκληρή υπόθεση bullying: Εννέα παιδιά ανάγκασαν 11χρονη να πέσει στα γόνατα σε πάρκο