Ελλάδα|05.07.2019 17:08

Θεσσαλονίκη: Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη - Ζέρβα

Newsroom

Το ζήτημα του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης  (ΟΑΣΘ) ζητώντας του να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν επισκεφθεί την πόλη στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως, έθεσε στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, κατά τη διάρκεια συνάντησης των δύο αντρών σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο προεκλογικής εκστρατείας του στην Κεντρική Μακεδονία.

Η συνάντηση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Κωνσταντίνου Ζέρβα έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας στην είσοδο του ξενοδοχείου. Οι δύο άντρες αγκαλιάστηκαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σύστησε στον Κωνσταντίνο Ζέρβα την κόρη του.
Στη συνέχεια κάθισαν στο lobby και ξενοδοχείου και συζήτησαν για λίγη ώρα, απολαμβάνοντας ένα εσπρεσάκι.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν, επίσης, η ολοκλήρωση των έργων του μετρό και η σύνδεσή του με το αεροδρόμιο, η ανάπλαση της ΔΕΘ, η ανάπτυξη του λιμανιού και η δυνατότητα κατασκευής νέων γηπέδων για τις ομάδες της πόλης.

«Καλωσορίζω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και φίλο, Κυριάκο Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.Όπως γνωρίζετε μας συνδέουν ισχυροί φιλικοί και πολιτικοί δεσμοί.
Το γεγονός ότι επέλεξε τελευταίο σταθμό της προεκλογικής του εκστρατείας τη Θεσσαλονίκη, μετρά για εμάς πολύ. Οι Έλληνες έχουν ορίσει ποιο είναι το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές. Μετά από τόσα χρόνια κρίσης και οικονομικών δυσκολιών, απαιτούν μία νέα σελίδα, μία νέα αρχή αλλά και μία επιτυχή πορεία. Άλλωστε αυτό ήταν και το κριτήριο με το οποίο ψήφισαν οι Θεσσαλονικείς στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα χαρώ πολύ την επόμενη ημέρα, η 8η Ιουλίου και η 1η Σεπτεμβρίου να είναι η απαρχή επιτυχιών και για τη χώρα και για την πόλη αντίστοιχα. Είμαι σίγουρος ότι εφόσον οι Έλληνες δώσουν μεθαύριο την εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα προχωρήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας. Η Θεσσαλονίκη, ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και πρωτεύουσα της Μακεδονίας θα είναι παρούσα στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάταξης της χώρας. Σε μια Ελλάδα που θα πρωταγωνιστεί  και δεν θα σέρνεται, η Θεσσαλονίκη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Με μεγάλες υποδομές, με λειτουργική διοίκηση μέσα από θεσμικές αλλαγές στον Κλεισθένη και με ένα οικονομικό περιβάλλον που θα δημιουργεί νέο πλούτο και νέο εισόδημα για όλους. Αυτήν την Κυριακή υπάρχει ένα μεγάλο στοίχημα. Καλούμε τον κόσμο να πάει στις κάλπες, να ψηφίσει και να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του.
Εύχομαι καλή επιτυχία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και είμαι βέβαιος πως θα συνεργαστούμε για το καλό της πόλης και της πατρίδας τα επόμενα τέσσερα χρόνια», ανέφερε μετά τη συνάντηση με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.


ΘεσσαλονίκηΚωνσταντίνος ΖέρβαςΚυριάκος ΜητσοτάκηςΟΑΣΘ