Ελλάδα|07.07.2019 14:48
Μηχανική βλάβη στο Champion Jet 2 με 177 επιβάτες
NewsroomΜηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές του παρουσίασε το Champion Jet 2, ενώ έπλεε προς το λιμάνι της Μυκόνου.
Το επιβατηγό οχηματαγωγό είχε αναχωρήσει από το Ηράκλειο την Κυριακή στις 08:40 για Σαντορίνη, Νάξο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ιο, Σαντορίνη με επιστροφή στο Ηράκλειο, μεταφέροντας μεταφέρει 177 επιβάτες και 2 οχήματα.
Το πλοίο που δεν έχει αιτηθεί συνδρομής πλέει με χαμηλή ταχύτητα στο λιμάνι της Μυκόνου όπου αναμένεται να φτάσει στις 16:00.
Πριν από δύο ημέρες, μηχανική βλάβη σε μία από τις τέσσερις μηχανές του παρουσίασε και πάλι το ίδιο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν, με 606 επιβάτες και τέσσερα οχήματα, ενώ έπλεε προς το λιμάνι της Θήρας.
Διαβάστε ακόμη
- Διπλή τραγωδία με 12 νεκρούς σε Λέσβο και Σάμο: Πώς συνέβησαν τα δύο ναυάγια
- Συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για Τέμπη: «Ο πατέρας μου κάηκε ζωντανός από την πυρόσφαιρα, δούλευε σε κινητή βόμβα»
- «Νόμιζα ότι ήταν θέλημα Θεού»: Καταθέσεις γυναικών που πίστεψαν ότι έκαναν εξωσωματικές σε κλινική των Χανίων
- Τρομερό σκηνικό στην Κοζάνη: Πρόεδρος έκραζε τους παίκτες που έχαναν 8-0 στο ημίχρονο κι αυτοί έφυγαν!