Ελλάδα
|
07.07.2019 15:10
Τρίκαλα: Πτώμα 45χρονου εντοπίστηκε στο χωριό Κεφαλόβρυσο
NewsroomΗ σορός ενός 45χρονου άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής στο χωριό Κεφαλόβρυσο των Τρικάλων, έξω από το καλύβι στο οποίο φέρεται να διέμενε.
Πιο συγκεκριμένα, περίπου στις 08:30 το πρωί βρέθηκε το πτώμα του άνδρα, αλβανικής καταγωγής, σε στάδιο πρώιμης σήψης, με τις Αρχές να αναφέρουν ότι ο θάνατός του είχε επέλθει τουλάχιστον 48 ώρες πριν.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, αν και πιθανολογείται πως ο θάνατος του 45χρονου που ζούσε μόνος και δεν είχε παρέες στο χωριό, επήλθε από φυσικά αίτια.
Πηγή: trikalavoice.gr
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»