Φωτιά σε δασική έκταση στη Φθιώτιδα
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στο επιχειρησιακό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Λαμία λόγω της μεγάλης φωτιάς η οποία εκδηλώθηκε σε δασική έκταση ανάμεσα στο Καστρί και τη Γραμμένη του δήμου Μακρακώμης.
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς η οποία -με τους 40 βαθμούς Κελσίου που δείχνει το θερμόμετρο στην περιοχή- πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το lamiareport.gr σηκώθηκαν και δυο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας για να κάνουν ρίψεις νερού.
Η φωτιά αυτή την ώρα καίει ξερά χόρτα και δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση, ωστόσο είναι κοντά σε οικισμούς και σε στάνες με πρόβατα, που είναι κοντά στο Καστρί, το Παλιούρι και τη Γραμμένη.
Στόχος των πυροσβεστών άλλα και των πιλότων είναι να προλάβουν τη φωτιά πριν αυτή πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)