Ελλάδα|11.07.2019 12:26

Πάνος Βλάχος: «To Κολλέγιο Ανατόλια του Μέλλοντος – Ξεκινήσαμε!»

Newsroom

«Αγαπητοί απόφοιτοι, γονείς και φίλοι του Κολλεγίου Ανατόλια

Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας τα σημαντικά νέα σχετικά με το Anna Papageorgiou STEM Center, το νέο Anatolia Elementary Learning Complex και το Bissell Challenge!

➡ Στις 9 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης εργασιών για την ανέγερση του Anna Papageorgiou STEM Center, ένα κτίριο αφιερωμένο στις επιστήμες, στην καινοτομία και στη βιωματική μάθηση, το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στην ακαδημαϊκή χρονιά 2020-2021.

Σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο schema 4, το νέο αυτό κτίριο θα φιλοξενήσει εργαστήρια Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και πρωτοποριακές εκπαιδευτικές δράσεις για τους μαθητές του Κολλεγίου Ανατόλια και της ευρύτερης κοινότητας.

Το Anna Papageorgiou STEM Center γίνεται πραγματικότητα χάρη στη γενναιόδωρη συμβολή του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, του κυβερνητικού οργανισμού των Η.Π.Α. USAID/ASHA, καθώς και με τις σημαντικές δωρεές Εφόρων του Κολλεγίου Ανατόλια, εταιριών, αποφοίτων και γονέων του Σχολείου.

➡ Εν τω μεταξύ, τα πρόδρομα έργα στο campus του δημοτικού σχολείου των μικρών τάξεων βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Ο στόχος είναι ο πευκώνας να είναι ένας πρότυπος χώρος αύλησης, ο οποίος θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο του 2019.

➡ Συνεχίζουμε την εντατική προσπάθεια συγκέντρωσης των απαραίτητων πόρων, προκειμένου να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου Anatolia Elementary Learning Complex το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο του 2020, ώστε να έχει ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

➡ Χάρη στην ανταπόκρισή σας, ξεπεράσαμε το 57% του στόχου μας στο Bissell Challenge. Γίνετε κι εσείς συνοδοιπόροι μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουμε τα υπόλοιπα €215.000 και να φτάσουμε το 100% του στόχου μας! Μην ξεχνάτε ότι ο κ. George Bissell είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευεργέτες του Σχολείου μας, ο οποίος έχει δεσμευθεί να διπλασιάσει οποιαδήποτε δωρεά κάνει γονέας ή απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια.

Εάν μοιράζεστε το ίδιο όραμα με εμάς για το νέο εκπαιδευτικό παράδειγμα του Κολλεγίου Ανατόλια, τότε ενισχύστε την προσπάθειά μας να υλοποιήσουμε ένα σχολικό περιβάλλον, που θα προάγει την ελεύθερη και δημιουργική σκέψη, τη συνεργατικότητα, την καινοτομία και τη βιωματική μάθηση.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλό καλοκαίρι!

Δρ Πάνος Βλάχος

Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια

Mάθετε περισσότερα για το Κολλέγιο Ανατόλια του Μέλλοντος.

Μαζί δίνουμε σε κάθε παιδί τη δυνατότητα να ανακαλύψει τα ταλέντα του και να επιτύχει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

Μαζί κάνουμε το Κολλέγιο Ανατόλια του Μέλλοντος πραγματικότητα!».

Κολλέγιο Ανατόλια