Ελλάδα|11.07.2019 13:46
Χαλκιδική: Εντοπίστηκε σορός σε παραλία της Σωζόπολης
NewsroomΧαλκιδική: «Βρέθηκε μια σορός που δεν ταυτοποιήθηκε» δήλωσε στην ΕΡΤ ο κ. Κωνσταντίνος Χέλμης, εκπρόσωπος της Ναυαγοσωστικής. Όπως ανέφερε, η σορός εντοπίστηκε ανάμεσα στην Καλλικράτεια και τη Σωζόπολη.
Ο άνδρας βρέθηκε στα 6 ναυτικά μίλια από την ακτή. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.
Διαβάστε ακόμη
- Σε μια λεπτή κλωστή η εκεχειρία: Το Ισραήλ σφυροκοπά τον Λίβανο και το Ιράν απειλεί με αντίποινα
- Poll ethnos.gr: Συμφωνείτε με την απόφαση Μητσοτάκη για απαγόρευση χρήσης των social media σε παιδιά κάτω των 15 ετών;
- Παγκόσμια ανησυχία: Χάκερ έκλεψε τρομακτική ποσότητα ευαίσθητων δεδομένων από κινεζικό υπερυπολογιστή
- Το πλήρωμα του Artemis II κατέγραψε προσκρούσεις μετεωριτών στη Σελήνη - «Ήταν έκπληξη και σοκ»