Ελλάδα|13.07.2019 09:42

Spiderman, InStyle, People και TV Εθνος με το Εθνος της Κυριακής (14/7)

Newsroom

Η Marvel και το Εθνος της Κυριακής συνεχίζουν την μεγάλη προσφορά για τους αναγνώστες με τους φανταστικούς ήρωες να έρχονται σε έντυπη μορφή παράλληλα με την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους. Αυτή την Κυριακή (14/7) το Β' Μέρος του Spiderman!

«Είναι δύσκολο να είσαι κουλ... » – Πίτερ Πάρκερ

Υπευθυνότητα; Αυτή είναι απλώς μια ιδέα. Απλώς μια ηθική υπεροψία που επιδεικνύουν οι μεγάλοι, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολο είναι να είσαι παιδί. Πόσο δύσκολο είναι να είσαι κουλ, να παραμείνεις κουλ και να κερδίσεις λίγο σεβασμό. Και κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από τον Πίτερ Πάρκερ.

Αυτή είναι η ιστορία του, η οποία αφηγείται τις μέρες που ακολούθησαν το φημισμένο δάγκωμα της ραδιενεργής αράχνης, αυτό που του έδωσε τις απίθανες δυνάμεις του Σπάιντερ-Μαν, τότε που έμαθε το μάθημα ότι με τη μεγάλη δύναμη έρχονται... γρήγορα αυτοκίνητα, καυτές γυναίκες και κουβάδες λεφτά. Και μαζί, η ικανότητα να πει στους ανθρώπους που πάντα του έκαναν τη ζωή δύσκολη να πάνε να χαθούνε.

Αυτή είναι η ιστορία του Πίτερ Πάρκερ, πολύ προτού μάθει το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό μάθημα απ’ όλα. Πως με τη μεγάλη δύναμη πρέπει να έρχεται και...

InStyle

Το νέο τεύχος InStyle μοιάζει με καλοκαιρινό εγχειρίδιο life-style. 162 σελίδες γεμάτες λάμψεις, που προκύπτουν από τα λαμπερά πρόσωπα του τεύχους. Το vacation style θα σας απασχολήσει αυτό το μήνα, γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε τα πιο chic σύνολα γι’ αυτό το καλοκαίρι. Τέλος, οι έμπειρες beauty editors μας, σας αποκαλύπτουν τα travel essentials των οχτώ πιο σημαντικών Ελληνίδων influencers και σας ενημερώνουν για το τι βάζουν στο νεσεσέρ των διακοπών τους.

Κατερίνα Καινούργιου Η διάσημη παρουσιάστρια ανοίγει έναν νέο κύκλο στη ζωή της σε όλους τους τομείς. Πιο σίγουρη και δυνατή από ποτέ, μιλά για μόδα και ομορφιά, μοιράζεται μαζί μας τα διατροφικά της tips και αποκαλύπτει τα μυστικά που την έχουν κάνει να βρει την ισορροπία της.

Summer Details Συλλέξαμε για εσάς τις πιο hot τάσεις στα αξεσουάρ, για να γνωρίζετε τι είναι in αυτό το καλοκαίρι. Άλλωστε γνωρίζουμε πως η λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

Βασίλης Μίχας Ο ηθοποιός αγαπά τον αθλητισμό, έχει ξεχωρίσει στο μόντελινγκ και τη φετινή σεζόν κατάλαβε πως η υποκριτική είναι το crush του. Σήμερα μπαίνει για το InStyle σε ρόλο «επαναστάτη με αιτία» και έχει κάθε λόγο να το κάνει!

Ελβίρα Παναγιωτοπούλου H δημιουργός και σχεδιάστρια υποδημάτων των brands Di Gaia και Phi-male, φωτογραφίζεται στο InStyle, φορώντας εκλεπτυσμένες δημιουργίες και μιλά για τον νέο της ρόλο ως καλλιτεχνικής διευθύντριας της εταιρείας Καλογήρου.

Ντάνη Γιαννακοπούλου H ηθοποιός φωτογραφίζεται στο InStyle με ανατρεπτικό navy look και ανοίγει πανιά για νέους, ενδιαφέροντες ρόλους.

Ευαγγελία Τσιορλίδα Ποζάροντας στο InStyle µε super stylish εκδροµικά looks, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός μιλά για τις δύο µεγάλες της αγάπες: τη μόδα και τα σπορ.

Σπύρος Μαυροειδής Ο fusion master chef µάς ανοίγει τις πόρτες της πολύχρωμης κουζίνας του Nikkei Peruvian Resto και μας δείχνει βήμα-βήμα πως να φέρουμε το Περού στο τραπέζι μας.

TV ΕΘΝΟΣ

Οι παρουσιαστές της νέας καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής του Open Καλοκαίρι #not Κατερίνα Ζαρίφη, Παύλος Σταματόπουλος και Ηλίας Γκότσης μιλούν για την συνεργασία τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ο καθένας ξεχωριστά αναφέρει τις εμπειρίες του από την μέχρι τώρα παρουσία του στην μικρή οθόνη.

Κατερίνα Δαλάκα: Αποκαλυπτική συνέντευξη της νικήτριας του «Survivor». Τι αναφέρει για όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες του ριάλιτι, τις χρηματικές της απολαβές αλλά και την σχέση της με τον συμπαίκτη της Ατακάν.

Ελίφ: Τραγικό τέλος με δύο θανάτους στο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς.

Ρεπορτάζ: Οι καραμπόλες που φέρνουν Αγγελική Νικολούλη και Βίκυ Χατζηβασιλείου στο νέο πρόγραμμα του Alpha και οι πρώτες δηλώσεις της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής» στον ΣΚΑΪ.

Στην ενότητα life πρωτότυπες συνταγές για καλοκαιρινές μαρμελάδες και αναλυτικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια από τη Βίκη Παγιατάκη.

Αθηνά Μαξίμου & Αιμίλιος Χειλάκης 15 χρόνια μαζί. Το ζευγάρι των ηθοποιών μιλά για την κοινή τους πορεία στο θέατρο και τη ζωή, τον τρόπο που αντιμετωπιζουν τον ανταγωνισμό μέσα στη σχέση τους, ενώ ο ηθοποιός αναφέρεται στο πρόβλημα της υγείας του και θέτει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση.

Ρένα Μορφη "Μερικές φορές νιώθω πως κολυμπώ κόντρα στο ρεύμα". Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια μιλάει για τους σταθμούς της ζωής της, το λόγο που δεν θέλει να πάει στη Eurovision και πως ο Φοίβος Δεληβοριας την εξέλιξε ως καλλιτέχνη. 

Φωκάς Ευαγγελινός  "Εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Δεν ξέρω ακομη αν αυτό είναι σωστό ή λάθος". Ο χορογράφος και σκηνοθέτης μιλά για τις προκλήσεις της ζωής του και το όνειρο του να σκηνοθετήσει αρχαία κωμωδία στην Επίδαυρο. 

Ζεύξις Μία οικογένεια για τις ασυνοδευτες έφηβες που κατάφεραν να σώσουν τη ζωή τους και να φύγουν από την πατρίδα τους, φτάνοντας όμως μόνες τους στην Ελλάδα.

Δέσποινα Βανδή Όλο το παρασκήνιο της συμφωνίας της με το Open, παρά τις φήμες που έκαναν λόγο για ρήξη. 

PeopleSpidermanTV ΈθνοςInStyleMarvel