Ελλάδα|12.07.2019 17:57
Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ
NewsroomΠρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα από τις πρώτες βραδινές ώρες του Σαββάτου (13.7.2019) έως και το μεσημέρι της Κυριακής (14.7.2019) με βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού το οποίο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το μεσημέρι της Παρασκευής, οι περιοχές που θα επηρεαστούν αρχικά θα είναι το βόρειο Ιόνιο, η Ήπειρος και πιθανόν η δυτική Στερεά.
Από τα μεσάνυχτα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής (14.7.2019) θα επηρεαστούν η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική και ανατολική Μακεδονία), τα βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας, οι βόρειες Σποράδες καθώς και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη 17χρονη και το σπαρακτικό σημείωμα
- Κλείνει το ιστορικό πολυκατάστημα Notos στη Σταδίου - Στον «αέρα» 300 εργαζόμενοι
- Αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για την τραμπούκικη επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Το σκεπτικό του δικαστηρίου
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;» - Οι 35 χώρες του 70ού επετειακού διαγωνισμού (ep.15)