Ελλάδα|13.07.2019 18:31
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ κοντά στην Αμφιλοχία
NewsroomΣεισμός μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στην Αμφιλοχία, όπως κατέγραψε η αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση, το επίκεντρο της δόνησης υπολογίζεται 28 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αγρινίου κόντά στην Αμφιλοχία, με εστιακό βάθος 28 χιλιομέτρων.
Ο σεισμός έγινε αισθητός στις γύρω περιοχές, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει γίνει λόγος για τραυματισμούς ή υλικές ζημιές.
Διαβάστε ακόμη
- Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
- Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
- Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
- Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»